Дете коме мајка није хтела да „пусти Вучића“ смештено у хранитељску породицу

Фото: Јутјуб

Београд, 31. 3. 2017. (С*ање ствари) – Правовременом акцијом свих социјалних служби дете, коме је родитељ број један ускратио дечје људско право да гледа премијера и кандидата Александра Вучића, одузето је несавесној мајци и предато на чување хранитељској СНС породици.

На снимку који је запалио Интернет јасно се чује да се омање дете обраћа мајци плачним гласом и вапајем „Хоцу Вуцица“; и ту мајка тврда срца буде и одговори „Не може Вучић, он испира мозак деци и људима“!

Овај нечувени скандал био је предмет заједничког састанка Савета за децу и Савета за штампу, на коме је једногласно закључено да овај драстичан пример угрожавања дечјих права да гледају Вучића јасно говори којим се све средствима бори опозиција против премијера и (даће Бог) будућег председника.

На истом састанку два Савета, додуше као позитиван пример незлоупотребе деце у политичке сврхе, истакнут је медијски наступ четрнаестогодишње М. В., иначе ћерке Александра Вучића, која је у емотивној исповести за таблоиде открила да јој недостаје отац и да „јој тешко пада када о тати причају лоше ствари“.

Извор: Блиц

Савет за децу и Савет за штампу оценили су да је ово прави пример како се укључују деца у политику и пре пунолетства, али са пуним поштовањем њихових права да јавно подрже свог оца.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Kako se da videti na naslovnoj, s Vučića kčerke tužbalicom, ta devojčica je u svojoj 14-toj ofarbana u crveno, a prezauzeti tata je izbrendiran kao dečko u filmovima – za odlazak u sodomitski klub?!

    #plejboj

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading