Мигранти који бораве у Србији једногласно подржали Вучића за председника!

Београд, 30. 3. 2017. (С*ање ствари) – Сиријац Мула Јусуф, представник свих Удружења миграната који тренутно бораве у Србији, пренео је данас новинарима неподељену подршку избеглица председничком кандидату СНС-а Александру Вучићу!

Александар Вучић са мигрантима (Архивска фотографија)

„Немамо много, али све што имамо дао нам је г. Вучић. Сплетом трагичним околности ми не можемо сви да гласамо на председничким изборима у Србији, али можемо и морамо да дамо своју подршку Александру Вучићу“, рекао је Мула Јусуф.

Професор православне веронауке из Јемена, који је инсистирао да остане анониман, изјавио је да „једино Вучић враћа веру да ће Блиски исток и даље имати православни катихизис“.

Малолетни Ирачанин М. П. (14), који је недавно почео да похађа једну београдску школу, присетио се почетка свог школовања у домовини и рекао да су га тамо учили да је „друг Тито добијао штафету младости“, додавши да „ако Србија врати тај леп обичај, он би лично волео да другу Вучићу преда штафету“.

На конференцији за новинаре виђени су специјално дизајнирани слогани и плакати подршке миграната председничком кандидату СНС-а: „Ацо, Садаме“, „Вучић је велики“, „Александра Вучића за почасног грађанина Блиског, Средњег и Далеког истока“, „Хвала за Косово“ и многи други.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

1 reply

  1. Gotovo svi svetski mediji izveštavaju o podršci migranata Aleksandru Vučiću. Tako BBS izdvaja reči Fahrete Jahani: “Sam Alah ga je poslao. Rekla sam svojoj deci da više vredi jedan ovakav nevernik nego sto šehida!” CNN je nedvosmilen u svom naslovu “Pobeda Vučića – mir i sigurnost za migrante”. Radio Vatikan je pozdravio doktrinu verski neutralne teritorije, za koju se u istoriji prvi put čulo iz usta Aleksandra Vučića na završnom mitingu u Kragujevcu! “Ova doktrina budi nadu da će se migranti muslinani u najskorije vreme osećati u Srbiji kao kod svoje kuće”, kažu u Vatikanu.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading