ЧАСНО: На Вучићев захтев – Шредер се извинио Србима!

Београд, 24. 3. 2017. (С*ање ствари) – На завршној предизборној конвенцији Александра Вучића у Београдској арени један од уважених гостију био је и некадашњи канцелар Немачке, Герхард Шредер, који је свим срцем подржао кандидата Српске напредне странке. Услед жестоког аплауза присталица Александра Вучића није се до краја чуло оно што Срби одвајкада очекују од Немачке а што је Шредер и изговорио – извињење Србима!

Наиме, споменути канцелар, који је први после Другог светског рата послао немачку војску изван њених граница, извинио се присутнима и васколиком српском народу за НАТО бомбардовање, рекавши да је „јавно покајање био услов Александра Вучића“ да би се уопште појавио на конвенцији која је симболично одржана баш на осамнаесту годишњицу агресије на Србију и Црну Гору.

„Извињавам се свима за бомбардовање 1999. године. Ја то нисам ни желео, натерали су ме Клинтон и Блер, драго ми је да се г. Вучић никада с том двојицом није срео, а камоли смејао. Зато, али не само зато, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ ЗА ПРЕДСЕДНИКА“, емотивно је наступио Шредер.

На конвенцији председничког кандидата Александра Вучића била је присутна и певачица Светлана Цеца Ражнатовић. После званичног дела конвенције, „Цеца национале“ отпевала је свој велики хит „Кад би био рањен“, посветивши ту песму угледном госту из Немачке: „Драго ми је што могу да кажем да ово певам из захвалности г. Герхарду Шредеру, истинском хуманисти и великом пријатељу Срба“.

Због значаја догађаја и посвете наводимо рефрен песме „Кад би био рањен“:

Кад би био рањен крви бих ти дала
оба своја ока, кад би био слеп
ал’ узалуд, без душе си леп

Поуздани извори из СНС-а јављају да је бивши немачки канцелар свој, како су се изразили „не тако мали“, хонорар уступио деци – жртвама НАТО бомбардовања.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

7 replies

  1. На овом постављеном видео снимку, нема речи и слова, од извињења Гехард Шредера, Србији и Србима. Није се извинуо никоме, ни Вучићу, ни народу, ни Србији, ни Србима. Ово је чиста лаж да се било коме извинуо.

  2. @ богдан

    Не знам да ли гледамо исти снимак, код мене нема ни те песме Кад бих био рањен што пева Цеца…

    А и у тексту пише да се извињење не чује због аплауза… Требало би “очистити” снимак од шумова и аплауза, да може да се чује Шредер лепо.

  3. Богдане, не знам које звучнике користиш, преслушај пажљиво, при крају говора се може чути одприлике ово
    ‘Ich bin für das Verbrechen verantwortlich, ich entschuldige mich bei dem serbischen Volk’

  4. Dobro je što je počelo.Svi ono će polako priznati svoju grešku

  5. Zadna vest na S*anju stvari glasi:

    “Republička radio-difuzna agencija na svojoj vanrednoj sednici, održanoj u svečanoj loži beogradske Arene za vreme predizborne konvencije Alexander Vuchicha, donela je jednoglasnu odluku da se predizbornim spotom u kome se Vuchich svo vreme od okoline verbalno napada sa “Vučiću šrederu!” ne vređaju ničija manjinska i LGBT prava – te je kao takav politički korektan i slobodan za masmedijsko korišćenje”.

  6. Хммм, није лоша тактика!
    Силујем ти пред тобом жену и кћер, потом пустим и своје “звери” да их пред тобом, као и осталу твоју децу растргну, да ти прекољу и маљевима побију све рођаке, кумове, комшије, пријатеље и сународнике, тебе окупирам и пустим да полако цркаваш од глади, жеђи, очаја, туге и безнађа, сачекам око пола века па све то поновим, али темељније, јер побијем и протерам све остатке твог закланог народа, наметнем ти своје чауше за господаре, сачекам још једно 15-20 година па ти дођем у кућу и онако “искрено” и “из срца” ти кажем:
    “Е јбг, шта да ти кажем б`ате осим – ИЗВИНИ, ал ствааарно”!
    И питамо се после, да ли ми Срби имамо кратко памћење?

  7. Неки кажу да је Цеца изводила песму ”Сећаш ли се лепи громе мој, некада је тло под нама пуцало”, на личну Шредерову молбу. Али се извори са терена оштро разилазе када је по среди репертоар ”српске мајке”.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading