ИН4С: Неидентификована група склона крвопролићу, а Рус каже „харашо, харашо“! (видео)

У специјал-емисији ТВ ИН4С „Тужилачка фарса“ о „државном удару“ говорили су потпредсједник НСД-а и функционер ДФ-а Славен Радуновић, универзитетски професор и предсједник Управног одбора Матице српске – друштво чланова у Црној Гори Владимир Божовић, новинар Дана Дражен Живковић. Разговор је водио уредник портала ИН4С Гојко Раичевић.

Учесници емисије су отворили више питања везаних за ову тему, указали на бројне нејасности које су јавности пласиране од момента збивања тзв. државног удара, и понудили одговоре за решење укупне ситуације.

У емисији ТВ ИН4С “Тужилачка фарса” упознајте се са дугим низом (не)координисаних детаља који свједоче о трагикомичним поступцима СДТ-а да нас убиједи у стварност “државног удара”.

ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ

ИН4С: Неидентификована група склона крвопролићу

ИН4С: Феномен “оружја” у афери Државни удар

ИН4С: А Рус каже: ХАРАШО, ХАРАШО



Categories: Стање фото/видео ствари

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Погледајте обавезно три кратка филма из секције ПОГЛЕДАЈТЕ ЈОШ, веома духовито направљено!

  2. Да би свима било јасније ко је Синђелић и чије је масло сва та ујдурма са “изборним терористима” у ЦГ, такође би требало одгледати и најновији интервју једног од ретких Срба, који су у Донбасу српству осветлели образ (а ради се о Дејану Берићу – Декију снајперисти), у коме он раскринкава како Синђелића, тако и Почучу, Стрелкова и многе друге!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading