УДАРНА ВЕСТ: Због погибије активисте Вучић излази из трке за председника!!!

Београд, 23. 3. 2017.  (С*ање ствари) – Пет дана после трагичне погибије активисте СНС-а током лепљења плаката за председничке изборе, премијер и кандидат те странке Александар Вучић шокирао је јавност изјавом да ће се повући из председничке трке!

Гробљанска атмосфера са једног митинга после објаве да се Вучић повлачи (Фото: Танјуг/Тања Валич)

„Ноћима не могу да спавам, мучи ме смрт тог човека… Не вреди да задобијем цео свет кад је тај живот изгубљен… Политика за мене нема више смисла“, поверио се Вучић најближем пријатељу који је замолио да остане анониман.

Овај високоморални гест, достојан најбоље протестантске традиције севера Европе и Америке, узбудио је многе у СНС-у, јер апатија која је захватила премијера и првог човека њихове странке прети да угрози и њихове позиције. Као резервна варијанта помиње се Андреј Вучић, највише због тога што само треба оно „Александар“ прекречити у „Андреј“ и, како су рекли, „терати даље“!

Како незванично и ексклузивно сазнаје С*ање ствари, истом пријатељу Александар Вучић је поверио да је спасао од смртне казне оног несрећника који је „узалуд узео Његово име“ у једној болници у Србији. „За тај испад и грех у виду помињања мог имена без преке потребе судија је тражила да казна буде строга али праведна – смртни исход, али сам је ја, у духу независног судства, замолио да га одрапи само са десет хиљада динара“, исповедио се Вучић непоменутом пријатељу.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

10 replies

  1. Ајде буди човек од речи…ако смеш…па да Војвода победи одмах у првом кругу….

  2. kakvo prenemaganje?! pa umrlo mu je od glafdi toliko ljudi pa prstom nije mrdnuo!!! penzioneri gladuju i protestuju a premijer im se smesi sa bilborda?! najbolje bi bilo da se kandiduju tugeder?! imacemo av, av…

  3. statistike raznih agencija za ispitivanje mnjenja govore da je rejting premijera stravicno opao u odnosu na ono sto je bilo prosle godine, mada te statistike se rade po uzorku na par hiljada slucajno probranih i mogu prevariti

  4. Verovatno vidi,da ubedljivo gubi,pa mu ovo dodje kao izgovor.Bolje se povuci nego katastofalno izgubiti!

  5. @Слоба

    Мислим да сте на правом трагу. Хоће да се часно повуче! Чини ми се, међутим, да је за то касно.

  6. Малопре смо из министарства примили вест да је премијер, опхрван грехом, решио да се замонаши и да припрема одлазак, пешице, до Хиландара.

  7. Vucko jednostavno laze,kao i sve sto dosle laze…..samo salje poruku kako je,eto ,on i “osjecajan”……..

  8. Vucic je veliki dtzavnik Uvek postupi kako je naj bolje za SRBIJU zanemarujuci licni interes.

  9. koji ste vi olos od ljudi? Nemate nikakvih argumenata pa piste kojekakve budalastine….

  10. Па он сутра као врховни командант војске треба да изда наређење да се подигну авиони, ако треба. Ако нпр. Шиптари нешто покушају.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading