НП Отаџбина: Срби којима је стало до КиМ да гласају за Бошка Обрадовића

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ на предстојећим председничким изборима даје пуну подршку председнику Српског покрета Двери господину Бошку Обрадовићу.

Бошко Обрадовић (Фото: Двери)

Разлози за ову подршку су многоструки:

– Господин Бошко Обрадовић је снажно осудио издајнички Бриселски споразум који је потписао Александар Вучић којим се јужна српска покрајина одваја од своје матице. Организовао је велики народни протест испред Скупштине Србије како би указао грађанима Србије на највећу националну издају у модерној историји српске државе.

– Председник Српског покрета Двери је подржао бојкот Срба на локалним и парламентарним сепаратистичким изборима 2013. године у режији Приштине, како Срби својим учешћем не би легализовали и легитимисали самопроглашену републику Косово.

– Председник Српског покрет Двери је главни чувар породичних вредности у Србији – брака и породице – који су темељ и основа сваке државе. Привржен је традиционалним вредностима цркви, Богу и националној историји као једином гаранту будућности српске државе.

– Жесток је критичар антинародне, пљачкашке и корумпиране власти Александра Вучића и искрени борац за стварање модерне српске демократске државе.

– Господин Бошко Обрадовић је политичар који је окренут ка Москви и својом посетом Криму је на делу показао да је Крим Русија а Косово ета Сербија. У томе се разликује од премијера Србије који негује пријатељске односе са нацистичким режимом у Кијеву а са својим блиским пријатељем Милом Ђукановићем организује лажиране државне ударе у Црној Гори за које оптужују Русију. Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ искрено верује да ће највише руководство Русије умети да цени јасан проруски став председничког кандидата Бошка Обрадовића.

Народни покрет Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ очекује да ће сви Срби којима је стало до Косова и Метохије као темеља српске државности и духовности гласати за господина Бошка Обрадовића.

Косовска Митровица, 14.03.2017.

Информативна служба
Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“



Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading