Шокантна исповест Драгана Ј. Вучићевића: ВУЧИЋ ИМА ВЕЛИКИ!!!

Београд, 10. 3. 2017. (С*ање ствари) – Један од најбољих новинара у Србији, главни и одговорни уредник угледног „Информера“ Драган Ј. Вучићевић оштро је реаговао на, како је изјавио, „најпрљавију и најјаднију предизборну кампању у модерној историји Србије“, изјавивши да он лично зна да Александар Вучић „нема мали“!

Д. Ј. Вучићевић: “Нема шансе да је оволики”

„Неко је дошао на идеју, очигледно у штабовима Саше ДОСовског Јанковића и Вука НАТО Јеремића, да лансира причу да премијер Вучић има ’микропенис‘. Наравно да је то страшно и наравно да то није истина. Лично могу да посведочим“, није се штедео Д. Ј. Вучићевић у одбрани лика, дела и тела премијера и председничког кандидата СНС-а.

Насловна страна Информера од 9. 3. 2017.

Гостујући у Јутарњем програму ТВ Пинк, Вучићевић је потом рекао да је операција под кодним именом „Микропенис“ део „координисане акције“ страних обавештајних служби, НАТО кандидата, а истакнути новинар није искључио ни да су врбоване и бивше жене премијера Вучића. „Док сам ја жив и докле знам шта знам – то им неће проћи“, поручио је Вучићевић.

Главни уредник „Информера“ је задржао висок ниво културе и кад је био упитан да се изјасни и премери и друге кандидате, посебно да нешто подробније каже о Вуку Јеремићу и Саши Јанковићу: „Ја говорим само оно што сигурно знам и оно што сам лично видео!“

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Da li su psihijatri otišli na odmor? kao i pederi u Vladi Srbije?

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading