Моника Белучи: Срела сам многе мушкарце, Вучић је најлепши!

Београд, 24. 2. 2017. (С*ање ствари) – Премијер Александар Вучић захвалио је данас италијанској глумици Моники Белучи што је својим радом учинила много на промоцији Србије и српске културе. Белучијева борави у Београду као гост међународног филмског фестивала – ФЕСТ 2017, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу с медијима.

Моника Белучи и Александар Вучић (Фото: Танјуг/З.Ж.)

Моника Белучи и Александар Вучић (Фото: Танјуг/З.Ж.)

Како се прецизира у саопштењу, Моника Белучи је захвалила премијеру Вучићу на срдачном пријему, рекавши да би „једна Италија била поносна да има тако радног човека на челу владе“.

По многима најлепша жена света није могла да се не осврне на стас и изглед премијера Србије: „Срела сам многе мушкарце, али Вучић је најлепши!“

Како сазнаје С*ање ствари, премијер Вучић је у знак захвалности поклонио Моники Белучи андроид апликацију „Вучић – у свему (и свакој) први“, како би чувена глумица могла да, невезано где се налази на Планети, прати његове радне активности.

Извор: Информер

Извор: Информер

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , ,

6 replies

  1. monika, pod hitno kod opticara 😉

  2. Jesu li Italijanski cigani nešto tulbenjavi, ova takva a laže pa maže, a doduše pa u godinama je ona.a?

  3. Моника, Моника, мозак ти је ко хармоника… изгледа да си ти научила да једеш што се не једе!

  4. hahahahhaha sigurno je to rekla

  5. Извор: Информер

  6. ВУЧИЋ ЈЕ НАЈЛЕПШИ – Предпостављам да је Моника Белучи препознала не само његову лепоту, снажни торзо, високо чело и сензуалне усне, већ и његов шарм и природну интелигенцију.

    Обзиром да не прати “ПОЛИТИКУ” и не чита његове говоре, Моника вероватно ни не зна колики је скок животног стандарда у Србији под Вучићем. Она вероватно и не слути колико је он посвећен ИСТИНИ и колико му је стало да увек испуни оно што је обећао.

    Као што читамо на сајту СС, ту реткоморалну вертикалу препознали су и други странци. Пре свих, председник Русије. Путинова странка Јединствена Русија већ му је упутила писмо подршке на предстојећим изборима (према “Информеру”). Исти лист јавља да је и мађарски премијер Виктор Орбан подржао Вучића.

    Није искључено да у најскоријој будућности стигну и подршке из Брисела, Лондона, Вашингтона и Уједињених Арапских Емирата.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading