Ексклузивно: Слоган СНС-а за председничке изборе – ВУЧИЋ НИЈЕ ПЕДЕР 

Тел Авив, 19. 2. 2017. (С*ање ствари) – Како ексклузивно сазнајемо у средишту израелске компаније која је урадила спот са авионом за потребе кампање Александра Вучића, слоган с којим кандидат СНС-а излази на председничке изборе јесте ВУЧИЋ НИЈЕ ПЕДЕР!

Тумачење спота са авионом (Извор: Фејсбук)

Тумачење премијерових снова: Из спота са авионом (Извор: Фејсбук)

Запослени у поменутој компанији, који се представља под надимком „Слина“ (што на јидишу значи „Не бојим се“, аналогно нашем „Небојша“), открио је да је за слоган било више предлога, а да је одлука пала на ВУЧИЋ НИЈЕ ПЕДЕР највише због његове оригиналности (наиме, већ су се јавили зли гласови да је спот са авионом већ коришћен у другим кампањама и земљама). „Јасно је да овај слоган нико не може копирати“, рекао је наш извор са кодним именом „Слина“, и додао да је „велика предност овог слогана што је самобјашњив и свима разумљив“.

Извор: Вукајлија

Извор: Вукајлија

Једна од идеја за оригинални видео спот јесте да у њему глуми управо онај навијач који је викао „Вучићу, педеру“, који се сада покајао, као и да запажену улогу треба да имају храбри коментатор РТС-а Предраг Страјнић и увек поуздани функционер СПС-а Бранко Ружић.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

3 replies

  1. За све оне који су мислили да је ово право с*ање и да се не разматра озбиљно, ево потврде из уста самог премијера:

    Premijer: Snimiću spot sa “Vučiću pederu”!

    http://www.alo.rs/premijer-snimicu-spot-sa-vucic-pederu/96474

  2. Ако се обистини Вучићева најава о споту биће ово најуспелије С*ање до сада!

  3. Како се зове онај филм у коме игра Мија Алексић а где он објашњава сулуди развој догађаја тиме да су наводно упали у црну рупу?

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading