Драгослав Пакић: Трамп против људских шеријатских права

Доналд Трамп је први четрдесет пети председник САД-а.

Дакле, задњи на листи грађанске Србије и Соросових невладиних организација. Пре њега су и Клинтон из оралног салона Беле куће и Обама, нобеловац из јавне куће.

„Трамп напаст“: Насловне стране Шпигла и Њујоркера

„Трамп напаст“: Насловне стране Шпигла и Њујоркера

Ако би четрдесет пети председник поштовао обећања дата приликом инаугуралне беседе да ће од своје земље поново направити Велику Америку, не гине му оптужница Хашког трибунала за удружени злочиначки подухват у спровођењу великоамеричке агресивне и геноцидне политике. На поменутом суду би, наравно, прошао као Милошевић, а Сједињена Америка би се разјединила на више самосталних сједињених америчких држава.

Трампа би објективна америчка мејнстрим штампа, због оправданог одсуства оног кога више нема, прогласила за новог балканског касапина са предумишљајем и из заседе.

Тексас би самопрогласио независност и не би скривао намеру да се уједини са матичном земљом Мексиком. Све европске земље, чак и Шпанија, признале би тексашку независност. Џон Вејн, Гари Купер, Тачи, Харадинај и друге бивше и садашње холивудске звезде добиле би ордење заслуга за пожртвовано учешће у иредентистичком покрету државе Тексас. На централном тргу у Даласу била би подигнута шестометарска статуа у облику Тачија и Харадинаја заједно. На главама извајаних фигура поносно би се шепурили прави каубојски шешири у облику кечета, за појасом са редеником био би колт звани кубура а на ногама, због подвале вајара српског порекла, уместо чизама, прави српски опанци шиљкани.

Канада би се, због мира у региону, преименовала у Независну Државу Канаду са канадском стројницом о канадском рамену и канадском лисницом у канадском џепу. Мигранти муслимани, без обзира на вероисповест и боју коже, увек би били добродошли јер Канади тако недостаје шенлучење уз пуцњаву по џамијама, а и шире.

Трамп је многим Aмериканцима био сумњив већ због саме боје своје косе. Уместо русе косе на Трамповој глави, неки страшљивци су ту већ видели живе Русе.

Уосталом, није случајно што су за пораз демократске Америке оптужени руски хакери, сајбери, курајбери и други шалабајзери из сопствених редова.

Протести против Трампа (Хитлера)

Протести против Трампа (=Хитлера)

Тако би велика земља Америка испунила све неопходне услове да постане Друга Србија. Велика.

  • Има председника кога пола Америке и цела демократска Европа не воли;
  • Има неколико својих кругова двојке који се у Америци стручно називају – банкарски кругови, а њихови активисти, као и у Београду – банкстери;

  • Америчке „Жене у црном“ су Хилари Клинтон, Мадлен Олбрајт, Мадона и Јелена Карлеуша у резерви. Њихов циљ је да запале Белу кућу, оборе Доналда Трампа, да се боре за права жена на слободан абортус, без обзира да ли могу, или не, да остану у другом стању и пређу на ислам;

  • Активисткиња, неко тврди женска, Мадлен Олбрајт, све своје интелектуалне снаге ставља у службу борбе против декрета председника Трампа о привременој забрани уласка у САД сумњивим мигранатима из осам исламских земаља. Међу тим земљама нема ни Сарајева, ни Приштине што је још један разлог за побуну Олбрајтове. Да у искрене намере госпође Олбрајт не би требало сумњати види се и из њене одлуке да због тога пређе на ислам као и доследне дуготрајне и праведне борбе за права муслимана. Она је, наиме, на питање да ли се поход на Иран и Садама Хусеина исплатио када се зна да је у том удруженом хуманитарном подухвату настрадало пола милиона ирачке деце, без размишљања одговорила: ипак се исплатило. Према Олбратовој, дакле, боље је и хуманије проблем миграната у наведеним земљама средити још у добу њиховог детињства. Више се исплати, а и трошкови су мањи. Нарочито за Сороса;

  • Европа је против Трампа и његове намере да прошири и повиси постојећи зид према Мексику о трошку Мексиканаца и то баш када је Европа срушила Берлински зид и уместо њега, о сопственом трошку подиже лепе транспарентне и узвишене жичане ограде и друге баријере само да би улепшала угођај мигрантима док покушавају да се кроз њих пробију у своју светлу будућност. Не зна се коме је лепше ући у Европу – Србији или мигрантима.

Против Трампове уредбе о забрани уласка у САД грађанима седам муслиманских земаља (Извог: Мондо)

Против Трампове уредбе о забрани уласка у САД грађанима седам муслиманских земаља (Извог: Мондо)

У дубинском разумевању америчке збиље, Американцима као и Европљанима, од велике помоћи би могао бити Мустафа Церић. Он врло добро зна да је лош момак са црне листе – Додик, како рече онај Хрват са српским именом и презименом, шака јада, а да главна опасност за Америку долази од Андрића, Његоша, Тесле, Пупина, Кустурице….

„То смо ми муслимани најбоље осетили“, подвлачи Мустафа, „када смо први пут окусили његушки пршут“.

Најбоље би било, сеире неки, када би Трамп донео декрет по коме би време џума намаза трајало двадесет и четири сата дневно и седам дана у недељи. И тако све до коначне победе демократије и људских шеријатских права.



Categories: Сатиристика

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Hm,hmm…otkud sad pa Jelena Karleusa ? kamo sultan Zeljko Mitrovic i njegov “harem”..Milomir Maric i “njegovi gosti”, a nisu kandidati za “precednika”..”Svetosavske vostale Serbije”..???

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading