Редован месечни позив: Постаните донатор-сувласник Стања ствари!

ss-face-240Српско „Стање ствари“ изашло је пред своје читаоце и сараднике са новином у нашем медијском простору: жеља нам је да они који читају, коментаришу и стварају „Стање ствари“ постану истовремено и његови (су)власници! Тиме би читаоци и коментатори – од пасивних – постали активни учесници и преузели свакојаку одговорност за ово парче, надамо се истински, слободне српске (медијске) територије.

Имајући у виду да је „Стање ствари“ замишљено као независан српски пројекат, независан – од страних влада али и од домаће, од било којих финансијских и иних центара моћи, политичких и безбедносних структура, позивамо вас да својим учешћем омогућите да зависимо само од вас читалаца/посетилаца/коментатора. Тиме бисте допринели да „Стање ствари“ суштински (п)остане независно, а тиме би се спречила и могућа „непријатељска“ преузимања.

Одлучили смо да вас сваког месецa подсетимо на ову могућност.

Више детаља о томе како постати донатор-сувласник српског „Стања ствари“ можете наћи ОВДЕ. НАПОМИЊЕМО ДА ЈЕ ДОШЛО ДО МАЊИХ ИЗМЕНА У ВЕЗИ СА УПЛАТАМА ИЗ ИНОСТРАНСТВА, А СВЕ ПОДАТКЕ МОЖЕТЕ ВИДЕТИ НА ПОМЕНУТОМ ЛИНКУ ИЛИ ПИСАТИ НА МЕЈЛ STSTVARI@GMAIL.COM.

Тренутну власничку структуру можете видети ОВДЕ.

(Стање ствари)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-2wM



Categories: Моба

Tags: ,

3 replies

  1. Jeдна мала сугестиja Редакциjи:
    Предлажем да убудуъе, при редовним месечним позивима на донаторство/акционарство, обjавите и резултат претходног апела.
    Мислим да би обjавом таквог податка допринели додатном мотивационом фактору за донаторство/акционарство по систему: “Сви потенциjални донатори/акционари ником поникоше и у црну землjу погледаше”!

  2. Поштовани г. Анђелковићу,

    Ваш предлог има смисла, али ипак мислим да се свако може уверити како стоји са акцијама на страници Власници Стања ствари.

    А да ствари стоје лоше, ту сте у праву, нажалост!

    Срдачан поздрав,
    Александар Лазић

  3. Приметио сам недавно да једна од перијаница другосрбијанства – сајт ”Пешчаник” – покреће акцију прикупљања прилога за њихову работу. Кажу пре су се углавном финансирали од донација (усудићу се да проценим да су те донације више од свих средстава којима располажу пронационални сајтови и портали, не рачунајући оне који су се свили под скупе господара) али да су Вашингтон, Берлин и Брисел проценили како је Србија довољно демократска па јелте не морају више да финансијски потпомажу њихово подузеће. Колико Брисел, Вашингтон и ине брига колико је Србија демократска не треба трошити исувише речи. Поента је да сада траже средства од донатора, грађаниста овдашњих, неокомуниста и осталих бораца за демократију.

    Ако вам треба мотив да неким евром/доларом/динаром потпомогнете рад једног патриотског и православног сајта онда га имате: да се не брукамо и да покажемо и на финансијском плану да смо спремни да станемо иза својих уверења и њихове одбране у медијској арени.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading