Драгослав Пакић: Трампе, Путине!

Ако ништа друго, избор 45. председника САД-а, Доналда Трампа, Србији, већ је сасвим извесно, може донети значајан економски напредак.

Сорос је, за потребе уличних антитрамповских демонстраната, већ наручио енормне количине пиштаљки и шерпи са и без удараљки.

trampe-srbine

Да би задовољио потребе тржишта, „Металац“ из Горњег Милановца већ дограђује нове производне капацитете. У том правцу је недавно отворена и деоница коридора 11 – Љиг–Прељина, са посебним освртом на Милановац.

ПКБ такође проширује капацитете фарме кокошака носиља јер је потреба за јајима евидентна. Јаја ће Трампови противници бацати на Белу кућу како би ова, као она у Албанији, постала – Жута.

Амерички протестанти гласно увежбавају правилан изговор револуционарне поруке „ГОТОВ ЈЕ“!

Моника Левински, користећи се драгоценим искуством из овалног кабинета Беле куће, на транспаренту „ТРАМПЕ, ПУТИНЕ“! ситним словима је дописала – „пољубим те међ бутине“!

У Хашком трибуналу се већ припремају посебне просторије за новог госта. Тамо ће америчке демократе испоручити Трампа са главом у посебној најлон кеси како му се не би покварила фризура.

Судија Антонети неће имати право ни да трчкара поред аут линије са заставицом у облику француске тробојке. Боје француске тробојке се потпуно поклапају са бојама српске заставе.

Соња Бисерско се већ пријављује да сведочи против. Позваће се на казивања госпође из Гроцке која тврди да је Трамп одлепио на Лепу Лукић, да не може да се уздржи а да намерно не разбије по неколико кристалних чаша чим чује песму „Од извора два путића“ и да је, на детаљно објашњење госпође кућне помоћнице о Начертанију и Меморандума САНУ, Трамп остао потпуно равнодушан.

Саша Јанковић сматра да управо Трампова равнодушност према Меморандуму представља главни разлог за прећуткивање Савамале у извештају Европске комисије о напретку Србије на путу евроатлантских интеграција. Ту чак ни Девенпорт није могао ништа. Зато је Е, мој Саша! одлучио да се кандидује за е, мој председника Србије, чиме ће се испунити пророчанство Бране Црнчевића да ће на месту председника Србије и даље бити све е, мој до е, мојега.

Наташа Кандић припрема филмске материјале као необориве доказе о командној одговорности Доналда Трампа у удруженом злочиначком подухвату приликом бомбардовања Хирошиме, Нагасакија, Ирана, Либије, Сирије и земљотреса у Италији и на Исланду. Одговорни за бомбардовање Србије, по Наташи, већ су кажњени.

Демонстранти у Америци већ певају:

Ко то каже, ко то лаже,
Да Наташа није мила.
Јесте мила, јесте мила
Три пута сведочила.
И опет ће, и опет ће,
Ако буде среће.

Америчка држава Флорида припрема једнострано проглашење независности, а прва држава која ће је признати, биће Србија. У знак захвалности Србији, у главном граду Флориде, Тахаласи, већ је постављено постоље за будући споменик Томи Николићу и отворено је неколико модних бутика „Код Драгице“.

Српске демократе нуде америчким демократама да Тому трампе за Трампа. Као приде нуде Вучића, Вулина, и вукове од Драшковића, преко Јеремића па све до Караџића.

Хилари је на такав предлог усхићена. Већ се потписује са Хиларић.

Поручује: „Свака вам част, драге колеге! Ево вам рука за такав предлог! Ево вам и лакат, мени не трба ништа осим ваше подршке.“ Поручује и десет ћевапчића у лепињи. Са луком.

„Много ми се свиђа, рече, ваша албанска реч – ћевапчићи. Изговарам је без нагласка и са окусом дима“!



Categories: Сатиристика

Tags: , , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading