Имран Хосеин: Због споразума са НАТО више не могу да крочим на територију Србије

(Кatehon, 7. 4. 2016)

Влада Србије је саблазнила српско јавно мњење потписивањем срамног споразума са НАТО пактом којима је заправо Србија de facto постала чланица Алијансе. Последњи споразум, потписан са НАТО у фебруару 2016. године, гарантује дипломатски имунитет и слободу кретања кроз Србију за НАТО трупе.

imran-hosein

Последица тог споразума је да ја више не могу да посетим територију Србије пошто морам да се повинујем Алаховој заповести у Курану која се односи на муслиманске односе према (ционистичким) јудео-хришћанским савезништвима (Qur’ān, al-Māidah, 5:51). Дубоко жалим што не могу да поново посетим Београд пошто сам примљен са великом љубављу и срдачношћу у православној Србији током моје прве посете у септембру 2015. године.

Објављујем ову изјаву у жељи да моја православна браћа и сестре знају да их овај муслимански учењак није издао и да ће остати постојан у својој подршци њиховим напорима да се ослободе отровног приступања НАТО-у.

Молим се да неће проћи много времена до тренутка када ће се народ у муслиманским и православним деловима света ослободити издајницима који нам владају у корист наших заједничких непријатеља.

Са жаљењем,
Имран Н. Хосеин

Са енглеског посрбио: Милош Милојевић


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-7nL



Categories: Посрбљено

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Ово је била пријатељска опомена шеика Хусеина нама да је режим угазио у издају без повратка!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading