Вести 24: Вучић – Желим странце у новој влади

Мислим да је то добро и не само да је одраз поштовања према страним инвеститорима, већ је одраз одговорне политике. Заједнички можемо много тога да урадимо за Србију, поручио је Вучић. Уједно, каже да за сада се не зна колико ће страних министара бити.

Извор: Вести24

Извор: Вести24

Сам премијер примећује да ово нису избори за то ко ће остати у влади или ко ће у њу ући већ избори за Србију, јер она је изнад свих и то је најважније за грађане ове земље. „Само уједињени можемо да рачунамо на сигурну будућност“, поручио је премијер.

– Савест ми је чиста, поштено сам радио, а разлика између „њих“ и „нас“ је у томе што на читавом скупу јуче није изговорена ружна реч на њихов рачун, рекао је Вучић, констатујући: „Пристојна Србија и пристојан свет то, сигуран сам, примећују.“

На примедбе које се, како је навео, често чују, да га има много у јавности, те да он „излази и из фрижидера“, одговорио је: „Да ли сам ја крив што њихов лидер устаје у пола један, а долази на посао у два и 15. Шта неки раде тек сваки трећи, четврти дан, а између тога ништа. Нећу да се правдам никоме, радићу и даље марљиво и вредно, у интересу грађана и уз вашу подршку“. По речима премијера, пред нама је пет година у којима неће бити рецесије, већ само раста. Вучић је изјавио да ће пензионери имати стабилну, сигурну, редовну и у будућности већу пензију.

Лидер СНС је пренео „бескрајну захвалност пензионерима“ који су на тешке мере пристали како би Србија била здрава држава. Он је истакао да су пензионери преузели велики терет на себе због тешких мера које је требало да буду донете, да су они били храбри и разумели шта је држава и са каквим проблемима се суочава.

(Вести 24, 27. 3. 2016)

Линк на праву вест:

Вучић: Желим ПУПС у новој влади

vucic-pravi-stranci


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-7kA



Categories: Вести као да су праве

Tags: , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading