Предраг Зликовац: Приштини СПП, Ивановићу робија

Предраг Зликовац

Предраг Зликовац

Квази представници окупиране територије тзв „државе Косово“ потписали су Споразум о стабилизацији и придруживању са ЕУ.

Пошто је споразум потписан са тзв. државом произилази да и ЕУ себе своди на квази творевину.

Тај исти Споразум потписала је и Србија, али с тиме да су га све чланице појединачно морале прихватити, а са тзв. Косовом потписник је ЕУ, те оне чланице које не признају Косово као државу нису могле/морале учинити ништа.

Да, у току је Аустралија опен, Европско првенство у ватерполу, ускоро ће избори, па је још једно понижење Србије међу народом прошло неопажено.

Представнике власти то не погађа, осим што ће можда искористити у промотивне сврхе као првостепену пресуду Оливеру Ивановићу, а до њене правоснажности можда он буде и председник парламентарне делегације тзв. Косова у Европском парламенту.

Оливер Ивановић има своје квалитете и начине како се бори за интересе оних који га подржавају, мада је послужио као пион тренутној власти Србије за разбијање јединства међу Србима на Космету, а ти властодршци га сада пуштају да оде низ воду. (Исто су урадили страни ментори садашње власти, пустивши низ воду своје раније штићенике у Србији.)

Сам је тражио.

Не смије народ да дозволи да и њега исти властодршци пусте низ воду – ако се нешто не предузме тај се тренутак, нажалост, опасно приближио.


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6XZ



Categories: Четири стотине речи

Tags: , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading