С*ање ствари: Бугарски графолози доказали да је видео са Гашићем фалсификат!

Пловдив/Београд, 7. 12. 2015 (С*ање ствари) – Тим бугарских графолога и археолога, који се прославио доказујући да је уговор којим је извесни Синиша Мали купио 24 стана на бугарском приморју садржао фалсификовани потпис градоначелника Београда Синише Малог, брзом и ефикасном акцијом показао да је и видео запис са министром одбране Братиславом Гашићем – лажан!

santos

Док се ви питате докле су фалсификатори спремни да иду да би бацили љагу на Највеће Синове наше народне власти, преносимо да су бугарски графолози уочили седам разлика фалсификованог Гашића са снимка у односу на правог Гашића: први керамичар Војске Србије је више подбуо, коса му је нехајнија, не гледа порно филмове, не зна ни шта значи „сексуална алузија“, смех му је заразнији (тзв. церекање), кошуља откопчанија, а – на крају али не и најмање важно – у видео запису је аматерски глумац из Трстеника.

Што се тиче дилеме шта са онима који су то чули уживо, укључујући и „клечећу новинарку“, одговор је да све треба препустити правосуђу – на пример истом оном суду који је утврдио да је фирма Андреја Вучића основана лажном личном картом премијеровог брата Андреја Вучића.

ФАЛСИФИКОВАНИ ВИДЕО СА ЛАЖНИМ ГАШИЋЕМ

(С*ање ствари)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-6Ec



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading