Путин потписао указ о увођењу економских санкција Турској

Председник Русије је, између осталог, наложио да се уведе забрана или да се ограничи увоз на територију РФ појединих врста робе из Турске

sankcije-turskoj

Владимир Путин је потписао указ о увођењу специјалних економских мера према Турској. Председник Русије је наложио да се уведе забрана или да се ограничи увоз на територију РФ појединих врста робе из Турске Републике. Списак турских производа чији ће увоз у Русију бити ограничен утврдиће Влада, преноси Комерсант.

Између осталог, Владимир Путин је наложио да се забрани или ограничи делатност организација под јурисдикцијом Турске на територије Русије. Од 1. јануара 2016. биће такође забрањено да руски послодавци запошљавају турске држављане.

Текст је објављен уз званичну дозволу портала Руска реч. Било које друго коришћење текста без специјалне дозволе Руске речи није дозвољено.

(Руска реч, 28. 11. 2015)


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-6z8



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. На крају ће Русија да уведе санкције свим државама, осим Србији, и ни тада Србија то неће искористити – нити ће значајно да порасте извоз хране, нити ће више посла имати грађевинске компаније, нити ће више руских туриста долазити…

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading