Маша Вујановић: Селективна борба против педофилије на Војтеховски начин 

Ових дана на једној националној ТВ станици, емитована је емисија о срамотним радњама бившег владике зворничко-тузланског Качавенде, аутора Татјане Војтеховски.  Особа која је те податке изнела у јавност, представља се као ђакон Бојан Јовановић. Пре пар година, у Марићевој емисији, на другој националној телевизији, он је такође изнео податке о блудним радњама Качавенде у Владичанском двору у РС, а јавност је имала прилике да види и тајне снимке Качавенде, на којима је интиман са мушкарцима. Бојан тврди да је Качавенда силовао дечака, који се након тога убио. Он наводи да се о томе у редовима Цркве све време знало, али се није ништа предузело.

Бојан Јовановић („ђакон Серафим“) у емисији код Миломира Марића „Голи живот”

Бојан Јовановић („ђакон Серафим“) у емисији код Миломира Марића „Голи живот”

То је претпостављам, била намера ове емисије. Да се верницима и онима који то нису, а које ваљда невиђено занимају дешавања у СПЦ, укаже на пасивност и прикривање недопустивог понашања свештенства СПЦ. И сама бих волела да сазнам из ког разлога се, ако се заиста за све то знало, није ништа предузело. Јер једно је када опростиш некоме што је лично тебе увредио и повредио и о томе другима не причаш, да га не би јавно постидео, да би прикрио његов грех, а нешто сасвим друго када неко злоставља малолетне дечаке, који су на милост и немилост једног свештеног лица, врло моћног у световном смислу, како финансијском (што је такође недопустиво обзиром да је он монах који се заветовао на непоседовање материјалних добара) тако и на сваки други начин.

Да ли је то била намера Татјане Војтеховски, или да овом емисијом извргне руглу комплетну СПЦ са све блаженопочившим Патријархом Павлом на челу (обзиром да је на свом твитер профилу подржала да се улица Патријарха Павла промени у неки други назив)?

Ако се заиста све то десило и за то знало, а ћутало из страха од освете или сличног, то нема оправдања и свакога ко није реаговао требало би да буде срамота, а такође, то може се сматрати и саучесништвом. А и лично ме занима како то да је он изведен само на Црквени, а не и на грађански суд, обзиром да је оптужен за грехе према грађанству, а не само према Цркви.

Бојан Јовановић („ђакон Серафим“) у емисији код Татјане Војтеховски

Бојан Јовановић („ђакон Серафим“) у емисији код Татјане Војтеховски

Ако је њена намера са којом је правила ову емисију, превенција и забрана педофилије у Србији, као и извођење педофила пред лице правде, што је и моја лична а и жеља сваког грађанина Србије који је свестан шта је педофилија, питам се како није било њене јавне реакције и 2010, када је геј параду у Београду између осталих, предводио и председник странке педофила из Холандије, Франк ван Дален.

Очекујем да ће ускоро обрадити и ту причу, исто толико страшну и болну, као што је прича о Качавенди, а обе говоре о сексуалном насиљу над малолетницима Србије, које она претпостављам, овом емисијом убудуће жели да заштити.

Из личног искуства знам колика је страхота када те као дете нападне педофил и колико је страшно то разарање душе, које се веома тешко санира и прати те целога живота. Педофилија је гора од убиства, јер се последице исте некада и до краја живота не зацеле.

Франк ван Дален, председник странке педофила из Холандије

Франк ван Дален, председник странке педофила из Холандије

Позивам Татјану Војтеховски, да заједничким снагама, без обзира што смо супротних политичких и духовних становишта, одбранимо даље страдање деце Србије од педофилије, из ма ког правца она долазила. У супротном, ту нема речи ни о каквој борби против педофилије, већ о намери да се цела СПЦ извргне руглу, што би, признаћете, била веома малициозна намера, управо истог оног злодуха који руководи саме педофиле и све друге изопачености усмерене на уништење човека.

Ако је заиста противник педофилије, она ће осудити и Владу Србије, која упркос чињеници да је педофил један од организатора геј параде у Београду, изводи тенкове и под пуном ратном опремом наоружану војску, која штити управо оне који очито одобравају педофилију.

У супротном показаће да је њена намера искључиво блаћење комплетне СПЦ као и православне вере, против које она нешто лично има колико сам приметила, читајући повремено њене твитове, што би значило да је намера борба против православља, а не педофилије.

У прилогу је видео на којем Александар Павић доставља информације о поменутом педофилу из Холандије, предводнику геј параде у Београду, 2010, као и фотографије Франка ван Далена на геј паради са представником ЕУ и министром Чиплићем.

(Србин.инфо, 20. 11. 2015)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-6sK



Categories: Преносимо

Tags: , , , , , , ,

1 reply

  1. Komunisti su u Crkvi namjerno instalirali homoseksualce i razne perverznjake da bi ih u danu X mogli blamirati. Globalisti su isto sto i komunisti, ista olos koju su organizovali i koje vode oni sto razapese Hrista.
    Dakle, to sto rade komunisti nije nista novo, niti je novo to sto rade globalisti.

    Novo je to sto je cak i u vrijeme najgoreg komunistickog progona Crkve, bilo svestenika i episkopa koji su bili revnosni i koji su dizali svoj glas protiv izdaje.
    Primjer za to je sveti Justin Popovic, koji je pola godine pred smrt prekinuo opstenje sa SPC..

    Mi vrlo dobro znamo da je bivsi patrijah Pavle vise puta ucestvovao u zajednickim molitvama sa katolicima, sve zajedno sa “ekumenistickim stubovima pravoslavlja” Amfilohijem, Irinejom Bulovicem i Zokijem Jevticem, Svi zmamo da je patriha Pavle bio na celu Crkve koja je bila organski clan svetskog saveza crkava, dakle satanske crkve par exelans i da se ni namjamnje nije bunio zbog toga.

    Zbog toga je moja malenkost protiv toga da bilo koja ulica u Srbiji nosi njegovo ime.

    U dansnje vrijeme je velika novina da je SPC potpuno zamukla, da se iz nje jedan jedini glas ne cuje protiv ekumenizma, protiv clanstva u svetkom savezu crkava i protiv molitava sa jereticima, koje su veoma veoma ceste.

    To ja tumacim sa odsustvom Duha Svetoga, koji je zbog ekumenizma i gazenja svih kanona odstupio od SPC.

    Gledajte, onaj covjek sto ga zovu “srpski pravoslavni patrijah” je ucestvovao u judeistickom vjerskom ritualu, palio sviojecu na zrtveniku onih sto iz dna duse mrze Hrista i to ni najmanje ne kriju i od skoro 45 vladika ni jedan jedini nije digao glas protiv toga.

    Isto tako niko ne dize glas ni protiv pedofilije, protiv homoseksualizma i protiv bilo cega. Tu i tamo dignu glas ako se neki njihov licni interes dodirne i to je sve.

    Mi vjenici mozemo samo da zakljucimo da je u vrhu SPC na djelu potpuna izdaja Hrista i to sto ce gresnik gresniku glave doci nije nista novo. Ovo je novo glacanje dusa, pred nove zadatke koje nasim kvazi episkopima ovih dana postavlja judeo maonerija u cijoj su oni sluzbi.

    Na redu je reforma pravoslavlja u Konstatinopolju, pa sad globalisti sisaju ono sto je za sisanje i spremaju nam taktiku stapa i sargarepe.

    Bise izdaja jos veca od ove, koja je da te Bog sacuva i onda moraju necim da se opravdaju a to ce biti Kacavenda i cistka jednog djela pedofila u Crkvi. One druge ce procistiti u neko drugo vrijeme, prije odradjivanja nekog drugog zadatka, naprimjer izbacivanja nekih djelova iz Svetog Pisma ili ozakonjavanje homoseksualnih brakova.

    Ali ne treba ocajavati, jer Crkva ce postojati do kraja vremena i ona je danas u katakombama, medju onim sto su prognani i koje se sa posprdavanjem nazivaju zilotima.

    Ako cemo da slijedimo Svete Oce i Hrista, nasa je duznost da se odvojimo od svakog onoga ko je jeretik, ili od onoga ko sa jeretikom ima zajednicu.

    SPC je skoro 60 godina u organskom jedinstvu sa svetkim savezom crkava, koju sacinjavaju sve moguce jeresi, koje je djavo izmislio za odvlacenje dusa u pakao.

    Takodje SPC priznaje i potpisuje sva zajednicka dokumenta u toj satasnkoj crkvi, cime ona postaje jereticka, jer uci da Crkva ne postoji, nego treba da bude tek stvorena zajednickom akcijom svih jeretika na planeti, pod dirigentskom palicom judeo masonerije.

    Ako neko misli da se u jednom takvoj organizaciji, koja sa Hristom zive veze nema, moze spasiti, neka i dalje misli, ja sam Bogu hvala poslusao Svete Oce i prije cetiri godine se potpuno odvojio od njih i postao “ludi zilot”.

    Veoma cijenjenoj autorki teksta iz sveg srca preporucujem da i ona pridje zilotima, jer znam kakva je njena ljubav prema Bogu i znam koliko joj je potrebna Bozija Blagodat, koju u ovakvoj SPC ona ne moze nikada dobiti, zbog toga sto SPC vise nije Crkva Hristova.

    Moze jos probati da tu blagodat dobije, ali videce da nje vise nema. Da je ima barem bi se jedan vladika javno pobunio zbog ucetvovanja srpskog patrijaha u judeistickom vjerskom rutualu i to usred beogradske sinagoge pred tv kamerama.

    Nazalost to nije bio prvi put, svijecu za hanuku su palili i Irinej Bulovic i Porfirije (ne znam kako se preziva). A pale je i danas svake godine, ali tajno bez tv prenosa.
    Da ne pricamo sta sve pale i kakve rituale i crnomagijastvo odredjeni broj broj kvazi episkopa sprovodi u masonskim lozama.

    Znam da je ovo nekima veoma tesko primiti, ali istina je istina, ma koliko ona bolna bila.

    Nekada su hriscani morali svojku vjeru da potvrde zrtvom u koloseumu u celjustima lava a danas je doslo vrijeme da hriscanin svoju vjeru mora potvrditi time da ne slijedi jeretike i one koji sa jereticima imaju zajednicu.

    I jedno i drugo je bolno i Bog je tako uredio da bez muke i bola nema puta u Carstvo Nebesko.

    Ko ovaj bol ili krst ne uzme na sebe, morace onda uzeti neki mnogo veci bol, koji ce zadobiti gubitkom duse u zajednici sa jereticima i to danas kada je antihrist veoma blizu sa svim njegovim prevarama i cudesima.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading