Српски народ одговорио Британији на резолуцију

Београд, 22. јун 2015.

CHAMPIONS-1

На дочеку младих Срба, првака света у фудбалу, 22. јуна у Београду појавио се необичан одговор Британији на резолуцију о Сребреници. „SERBS ARE CHAMPIONS BY DEFAULT, SERBS ARE GENOCIDAL BY UK“ („СРБИ СУ ШАМПИОНИ ПО ДИФОЛТУ, ПОДРАЗУМЕВАНО  / СРБИ СУ ГЕНОЦИДНИ ПО УЈЕДИЊЕНОМ КРАЉЕВСТВУ“) било је исписано на плакатима које су драговољно разносиле многе руке, истицале их, подизале, раздрагано махале њима.

CHAMPIONS-2Мали и малобројни плакати уливају велике наде да се у народу пробудио, дуго и зналачки убијан, понос и сазрела свест да је мишљење Британије, у свој својој неистинитости и злонамерности, потпуно неважно. Српски народ  поручио је Британији и њиховима у земљи и свету: знамо ми ко смо, а кад сте се већ дрзнули да нас клеветом убеђујете да смо оно што нисмо, тек да вам кажемо: и нисте толико паметни колико се представљате. Највећу наду представља потпуно распршивање илузије да ће власт покушати да Србију спасе не само овог највећег већ и било каквог понижења и решеност народа да се сам брани од увреде. Слободно можемо да кажемо: играле су Србија и  Британија, 1:0 је за Србију. А тек следе продужеци!

Први продужетак:

28. јун 2015.

Српске кошаркашице – шампионке Европе!

СРБИ СУ ШАМПИОНИ ПО ДИФОЛТУ / СРБИ СУ ГЕНОЦИДНИ ПО УЈЕДИЊЕНОМ КРАЉЕВСТВУ

Србија – Британија, 2:0 за Србију.

CHAMPIONS-3

Други продужетак:

28. јун 2015.

Српски ватерполисти по пут освојили светску лигу!

СРБИ СУ ШАМПИОНИ ПО ДИФОЛТУ / СРБИ СУ ГЕНОЦИДНИ ПО УЈЕДИЊЕНОМ КРАЉЕВСТВУ

Србија – Британија, 3:0 за Србију.

CHAMPIONS-4

Фотографије: Срђан Крунић


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-4WH



Categories: Стање фото/видео ствари

2 replies

  1. знају срби да су британци србомрсци и дегенерисани љубомрци,више зла има србија и срби од черчила и блера,него од мурата и хитлера,они су ********.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading