Драган Ђоговић: Невиђена бламажа неозбиљне српске власти због непостојеће „Црне руке“

Драган Ђоговић

Драган Ђоговић

Да Србија има марионетску неспособну власт која својом погрешном политиком води њене грађане у понор, многима је одавно јасно, и о томе сам већ неколико пута писао, али да показавши право лице своје неозбиљности од једног психички растројеног обичног безначајног Фејсбук лупетара праве „терористу број један”, запањило је чак и све оне који су навикли на свакојака животна куриозна чуда.

О чему се уопште ради?

Поента: Такозвана организација „Црна рука“ објавила је на свом Фејсбук профилу да организује „јавни лов“ на премијера Вучића…

Гле чуда невиђеног, – одмах је алармирана узбуна у српској влади која је очигледно сва успаничена наложила одјељењу за високотехнолошки криминал да се „терористи“ идентификују и предузму одговарајуће заштитне мјере.

Сваком искусном криминологу било би потребно максимално двадесетак минута да истрагом утврди да се овде иза ове претње ради о једном апсолутно безначајном и безопасном растројеном мученику индивидуалцу по имену „Горан Владе Керкез“, рођеном Бањалучанину, аустријског држављанства, настањеног у Салцубргу, Аустрија, који је „претње“ упућене шефу српске владе поставио преко свог Фејсбук профила на профил Радомира Почуче, некадашњег водитеља ТВ Пинк, а који је као добровољац на ратишту у Украјини ухапшен 17. марта.

Умјесто да се претње мирно и професионално прате и контролишу као што се то ради у цијелом цивилизованом свијету, док се не утврди прави степен озбиљности, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић сав усплахирен због „угрожавања безбједности „ његовог шефа Александра Вучића, на основу једног баналног постављеног Фејсбук статуса, хитно је реаговао обавјестивши аустријске колеге о овом случају, а домаће контролисане медије дигао на ноге, да би цијелу ову ствар презентирао правећи од мушице огромног међеда.

Шта рећи на ово…? Ништа друго, него бламажа српске власти до костију.

Док овај случај испуњава насловне странице контролисаних српских медија придавајући му велики озбиљан значај, српска дијаспора, па чак и аустријска полиција тресу се од смијеха.

ddjg-2

Разјашњење:

Тај извјесни Горан Владе Керкез, јадничак, неслућени виновник цијелог овог случаја, од којег српске власти праве терористу број један, сврставајући га у главног припадника непостојеће терористичке организације „Црна рука“, а који се чак већ неколико година по његовој жељи налази и на мојој листи фејсбук-пријатеља, усамљени је интернет – активиста људских права, на типично њему својствен неспретан и неадекватан начин, жељан пажње јавности.

Његове судски покренуте кривичне тужбе против аустријских и неких других западних лидера због њихове улоге у злочинима над човјечанством у грађанском рату еx Југославије, оптерећивале су аустријску судску администрацију која је на све те његове тужбе реаговала по брзом кратком поступку одбацујући их као неосноване.

Аустријској полицијској управи је одавно кристално јасно да је Горан Владе Керкез обичан прост човјек, мало растројеног психичког стања и за друштво потпуно безопасна особа којa дјелимично живи у свом виртуалном свијету.

Када овако неозбиљно и дилетантски српска влада анализира потенцијалну опасност која прети шефу владе, можемо само замислити са каквом озбиљношћу и професионализмом је анализирала европску интеграцију Србије.

Жалосна је чињеница да српска влада не престаје са продукцијом несхватљивих поступака.

Стога, једно знатижељно питање које ми је јуче поставио у нашем пријатељском приватном разговору један Нијемац из политичког миљеа, а које гласи: „Sind alle in der serbischen Regierung so albern wie Herr Vučić, што у превoду на српски језик значи: „Јесу ли сви у српској влади тако блесави као г. Вучић“, – преносим даље јавности на дискусионо разматрање.


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-3Tn



Categories: Судбина као политика

10 replies

  1. Аутор је све лепо и јасно разјаснио. Реалност је да чланови владе са Вучићем на челу праве од себе циркусне кловнове, а од наше драге Србије банана државу.

  2. “Тај извјесни Горан Владе Керкез, јадничак, неслућени виновник цијелог овог случаја, од којег српске власти праве терористу број један, сврставајући га у главног припадника непостојеће терористичке организације „Црна рука“, а који се чак већ неколико година по његовој жељи налази и на мојој листи фејсбук-пријатеља, ”

    Кад човек не бира друштво, онда је сасвим извесно да ће га нека нарајцана Србенда првом приликом назвати “јадничком мало растројеног психичког стања, дилетантом жељним пажње…”.
    Дакле, човек (Керкез) се већ годинама труди да српској ствари (ма шта она била) допринесе на начин за који мисли да би могао донети резултат (подносећи тужбе, са вером у правни систем своје друге домовине), о својој ‘рани и својој џебани – а онда доживи да га исмева човек који је пре пар година “најавио” да ће урадити исто то (тужити извесну Челси која је увредила Шутановца), само, то је нешто друго, много озбиљније, јер подразумева милионску одштету за душевне боли које су претрпели српски народ и “српски бизнисмен из Диселдорфа и Беча”. Алал ти плајваз Ђоговићу.

  3. за prevrat
    Хало бре шта лупаш. Паметан си ко нека ствар, ако не разумеш текст онда немој коментарисати па г. Ђоговић је овде тог Керкеза мудро узео потпуно у заштиту и једини је од свих медија који је истину написао и стао на његову страну а уједно врло оштро критиковао владу.

  4. @prevrat
    Баш си неки прави @преврат који преврће смисао . Је си ли то овим хтео да скренеш пажњу и рекламираш твој сајт “преврат” ?

  5. Јако фин гест од Ђоговића што је истином заштитио активисту Горана Керкеза док га сви други у медијима разапињу на крст. Очигледно је да је Керкез безопасни мало психички растројани активиста којег је тако Ђоговић са правом оценио а тиме га и штитио од медијске етикете да је потенцијални терориста. Ево ово је Горан Керкез написао пре пар минута на његовом фејсбук профилу.
    Горан Керкез:
    “GOVNA LAZLJIVA OTERATI U ZATVOR ILI ME NECE BITI KUNEM SE SVOJIM ZIVOTOM SVIMA CU SE OSVETITI!!! Evo vam broj telefona lista ALO sa koga me zvala novinarska kurva kojoj nazalost nisam dobro cuo ime zovite ta govna a ako mozete i idiite u policiju u Srbioju da prijavite ova govna zbog lazi i medijskog linca koji su pocinili protiv mene.Samo deo mojoh podataka iz ovog teksta je TACAN a podatke novinarima dao je licno REZIM jer je austriska policija moju IZJAVU (ja nisam bio uhapsen niti optuzen pa sam prema tome dao samo IZJAVU POLICIJI) po sluzbenoj duznosti dostavila ministrastvu unutrasnjih poslova Srbije a ovi dalje prosledili listu ALO u cilju sirenja medijskog linca i satanizacije mene u ocima narod,jer oni se ne boje Gorana Kerkeza vec se boje SRBSKOG NARODA!!! 0038 1 11 333 4 555 je broj telefona sa koga me juce zvala ona KURVETINA LAZLJIVA!!! PS. takodje su moj broj telefona dobili od rezima jer u mojoj izjavi sa mojim podatcima pise i broj mobilnog telefona!!!

  6. @ Maja
    Је сам, управо сам то хтео. Још нешто моли ћу?

  7. Овај Керкез је заиста тотално пуко. Сад је умислио да је главни револуцинар, ударила му ова нагла привремена слава у главу. Прочитајте му овај задњи фејсбук пост који је управо поставио. Мени га је искрено жао.

    OVO JE MOJA POSLEDNJA PORUKA PUTEM INTERNETA SRBSKOM NARODU U SRBIJI!!! INSPEKTOR KOJI JE JUCE UZEO OD MENE IZJAVU POVODOM PRIJAVE KOJU JE SRBSKA BIA PODNELA PROTIV MENE ODBIO JE DA PREUZME MOJU KONTRA KRIVICNU PRIJAVU PROTIV SRBSKOG REZIMA SA OBRAZLOZENJEM DA ON SLEDECE 3 SEDMICE NIJE U SALZBURGU???NA MOJU KONSTATACIJU DA PRIJAVU MOZE SASTAVITI BILO KOJI POLICAJAC I NJEMU PROSLEDITI NIJE MI MOGAO DATI PRAVO OBRAZLOZENJE! NA OVAJ NACIN AUSTRISKA DRZAVA JE PO KO ZNA KOJI PUT PREKRSILA MOJA OSNOVNA LJUDSKA PRAVA PA SAM SAOPSTIO INSPEKTORU PEPPER DA PRENESE SRBSKOJ BIA DA JA 09.04.2015 DOLAZIM LICNO U SRBIJU DA BRANIM SVOJ UGLED CAST I OBRAZ KOJI SU MI ZLIKOVCI UKALJALI!!!TAKODJE SAM MU SAOPSTIO DA ZLIKOVCE OPOMENE DA NE POKUSAVAJU DA ME SPRECE HAPSENJEM ILI NEDO BOG FIZICKOM LIKVIDACIJOM KAKO OVDE U SALZBURGU TAKO I NA PUTU ZA SRBIJU JER SE JA NE BOJIM NI HAPSENJA NI SMRTI!! KRECEM U CETVRTAK 09.APRILA OKO 12h IZ SALZBURGA MOJIM AUTOM MARKE DZIP HYUNDAI SIVE BOJE REGISTARSKIH TABLICA S-103SE PREKO AUTOPUTA BEOGRAD -ZAGREB!!! POZIVAM SRBSKI NAROD DA ME SACEKA SA SRBSKE STRANE GRANICE I DA SE POCNE OKUPLJATI VEC U POSLE PODNEVNIM SATIMA JER JA NE ZNAM TACNO VREME KAD CU STICI NA GRANICU!!! UKOLIKO ZLIKOVCI POKUSAJU DA ME SPRECE DA DODJEM U SRBIJU POZIVAM SRBSKI NAROD DA ZAPOCNE U CELOJ SRBIJI SA SVAKODNEVNIM PROTESTIMA CIJI BI CILJ BIO POZIVANJE VOJSKE I POLICIJE DA IZVRSE DRZAVNI UDAR UVEDU VANREDNO STANJE I POHAPSE SVE POLITICARE POZICIJE I OPOZICIJE KAO I TAJKUNE KOJI SU ZADNJIH 30 g IZDALI OPLJACKALI I PREVARILI SRBSKI NAROD I DRZAVU!!! SVI KOJI ME DOCEKAJU NA GRANICI SMEJU DA PONESU SAMO SRBSKE ZASTAVE A NIKAKO ORUZJE ILI STRANACKA OBELEZJA! MOJ CILJ NIJE DA IZAZOVEM KRVOPROLICE U SRBIJI JER BI TO BIO HAOS KOJEM TEZE ZAPADNE TAJNE SLUZBE !!! AKO TREBA NECIJA KRV DA SE PROLIJE NEKA TO BUDE SAMO MOJA KRV !!!JEDINO VOJSKA I POLICIJA IMAJU LEGITIMITET DA UPOTREBE SILU SVI KOJI NISU SPREMNI DA SE ZRTVUJU I TRPE BATINE HAPSENJE ILI SE BOJE POLOZITI ZIVOT ZA OTADZBINU I BUDUCNOST SVOJE DJECE NEMAJU POTREBE DA NAM SE PRIDRUZUJU!!!PROVOKATORI KOJI ODGOVORE NA SILU KOJU EVENTUALNO POLICIJA UPOTREBI PROTIV NARODA BICE OD ISTOG NARODA IDENTIFIKOVANI I FIZICKI ODSTRANJENI IZ KOLONE !!! NAROD KOJI ZELI DA SE BORI MIRNIM PROTESTIMA ZA SVOJU SLOBODU I DA ME DOCEKA NA GRANICI MOZE DA ME DIREKTNO KONTAKTIRA NA MOBILNI 0043 650 34 29 671 KOJI CE STALNO BITI UKLJUCEN I SVIMA CU DATI INFORMACIJE I UPUTSTVA!!! ZAMOLIO BI DA MI NE SALJETE PORUKE PUTEM SMS -a JER ZA PISKARANJEM NEMA POTREBE A JA SAM DONEO KONACNU ODLUKU!!! REZIM JE PREVRSIO SVAKU MJERU ZLOUPOTREBIO MOJU PROVOKACIJU NA POCUCINOM PROFILU SA CILJEM DA SAKRIJE SVOJE VELEIZDAJNICKO I KRIMINALNO DJELOVANJE A DIREKTAN POVOD JE BILO NAREDJENJE VUCICA DA SE JAVNOSTI NE OBJAVLJUJE IZVESTAJ O UZROCIMA PADA HELIKOPTERA U KOJEM JE POGINULO 7 OSOBA I BEBA KOJU SU SPASAVALI!!! ISTINA SLOBODA I PRAVDA NEMAJU CIJENU I SVAKA NASA POJEDINACNA ZRTVA JE MINIMALNA STETA U ODNOSU NA KORIST KOJU CE IMATI SRBSKI NAROD AKO SE OSLOBODIMO LAZNE DEMOKRATIJE I ZLIKOVACA NA VLASTI!!! NEKA MI JE DRAGI BOG NA POMOCI ZIVELA SLOBODNA SRBIJA ZIVEO SLOBODNI SRBSKI NAROD!!! Goran Kerkez Salzburg 27.03.2015
    https://www.facebook.com/jimmyborac/posts/964223063596895?pnref=story

  8. За @prevrat
    Има још нешто! Научи правопис. Врати се у први разред основне школе. “Јесам” и “молићу” се пише заједно. Само тотални неписмењаковић прави овакве кардиналне грешке. Боже сачувај ко се све бави информатиком и има свој сајт.

  9. А ја мислио да је сам себи слао претеће мејлове па помислио да га тужим за крађу :).
    Синиша Павић је пророк.

  10. ****** ћорава, зар не видиш да се са “Мајом” дописујем на њен начин?! Мада, требало је да у истом стилу напишем и први коментар. Ваљда би аутор и његови обожаваоци боље схватили шта сам хтео да истакнем 🙂

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading