Модест Колеров: У Паризу су убице побиле убице

Са ким ви то желите да изражавате солидарност?

(ИА Регнум, 9. 1. 2015)

modest-kolerov-200Масовно убиство у Паризу новинара-карикатуриста, који су под заставом слободе речи свој бизнис засновали на распаљивању међуверске нетрпељивости, изазвало је масовно фалсификовање и лаж у „европским“ политичким и медијским круговима. Ти кругови се одмах пресвлаче у масовно припремљене лажне одежде солидарности са убијенима, заборављајући да је истинска солидарност само та која је спремна да сопственим животом плаћа за своја убеђења и своју солидарност, и да се она изражава пре смрти и под директном претњом, а не из даљине и не на интернету. 

Они исто тако лажу како су лагали и ти карикатуристи који су нису подсмевали сопственој одвратности и сопственом социјалном расизму,  него су то чинили над туђим вредностима, потпаљујући нетрпељивости и сејући семе за сутрашње масовне кланице. Али – за њих су кланице наступиле данас.

Убице су одлучиле да побију све који су им допали шака у тој кловновској редакцији, и тиме су пребациле кривицу за своја повређена осећања на све оне које су пожелели да окриве. Те убице лажу да је префињена вера покретачка снага њиховом варварству, она вера која је у прошлости цело Средоземље научила алгебри. Њихов примитивни ислам је исто толико лажан, колико је лажан и онај атеизам карикатуриста.

Они су одлучили да су јачи од хришћана, које су ти  исти хумористи пре тога и на истом месту понижавали.

И то је лаж. Ма, они исти „хришћани“ су побили далеко више људи у последње време – у Ираку, Либији, Сирији, у Одеси и Донбасу. И њихова телеће-гмизавачка клака све то зна, иначе би се још и раније пресвукла у лажне одежде солидарности: „Да, ја сам тај који је спалио оне Русе у Одеси!“ Они су вам исти такви хришћани, јудејци и атеисти, као што су вам и оне убице – муслимани.

Обе су те стране злочиначке. Обе су ми одвратне.

Аутор је историчар и публициста, као државни чиновник има највишу могућу чиновничку класу у Русији: Действительный государственный советник Российской Федерации (стварни/активни државни саветник Руске Федерације). Главни уредник агенције Регнум

Са руског посрбило: Стање ствари


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-369



Categories: Посрбљено

3 replies

  1. Право у центар.
    Лицемерје и фашизам владају обезбоженим западом.
    Данас ће да се скупи њих милион да покажу онима другима да неће одустати од свог погрешног пута и да ће наставити путем фашизма.
    Да ли ће због тога Европа доживети још горе дане?
    Ту ће бити и Дачић и Маја Николић да покажу својим газдама да су и они Шарли.
    Они јесу сигурно, нека им је Бог на помоћи у временима која долазе!

  2. http://www.in4s.net/index.php/srbi-odgovorili-na-teske-uvrede-iz-1999-godine/

    Неко је генијално пародирао Шарлијев допринос нато кампањи и пропаганди. Дајем линк сајта на којем сам ја пронашао овај фантастични пример правог црног хумора.

  3. ЗЛО РАЂЕЊЕ – ГОТОВО СУЂЕЊЕ!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading