Постаните донатор-сувласник сајта за који „E-novine“ тврде да је „легло лудака“!

ss-face-240

Једна од најефектнијих реклама била је она за књигу „Кад су цветале тикве“ Драгослава Михаиловића. Наиме, представљајући изабрана дела академика Михаиловића, довитљиви издавач је као препоруку за „Тикве“, уместо речи неког критичара, навео говор Јосипа Броза. Наиме, током посете Зрењанину највећи син наших народа и народности дотакао се и „казалишних тиквица“, помешавши да је аутор књиге „неки Миказ“ (што ће рећи Борислав Михајловић Михиз) који је на Голом отоку „туцао камен“. Наравно, тако нешто смело је да се објави тек кад је „друг Тито“ постао рахметли.

Тако и ми, додуше још за живота П. Луковића и E-novina, као препоруку и одговор на питање „зашто да постанете донатор/сувласник Стања ствари“ нудимо: „Зато што за нас Луковић и E-novinе тврде да смо легло лудака!“ То вам дође нешто као ознака квалитета и знак да ће ваш новац завршити на правом месту.

Текст на E-novinama

Текст на E-novinama

Више детаља о томе како постати донатор-сувласник српског „Стања ствари“ можете наћи ОВДЕ.

Тренутну власничку структуру можете видети ОВДЕ.

(Стање ствари)Categories: Моба

1 reply

  1. Сада свакоме можемо препоручити СТАЊЕ СТВАРИ. И онима из „легла лудака“ и онома поред легла, а сигуран сам, да ће и читаоци Е-новина, као и поштоваоци лика и дела Луковића почети да прате, а можда и преузму власништво. Што се „легло лудака“ више прошири, то ће Луковић и компанија бити чиста ексклузива и „елита“ у сваком погледу.

Оставите коментар