С*ање ствари: Преокрет – Влада повећава плате и пензије 10 одсто, а цену струје смањује 12 одсто!

Београд, 7. 9. 2014. (С*ање ствари) – Како ексклузивно сазнајемо од високо позиционираних извора у Влади Србије, који нису желели да остану анонимни али вам њихова имена не би ништа значила, у ноћи између суботе и недеље дошло је до великог и неочекиваног преокрета у Влади Србије! Наиме, уместо да се смање плате и пензије – доћи ће до њиховог повећања за 10%, а струја неће поскупети већ ће појефтинити, и то управо за 12%, колико је и било планирано повећање цене.

vucic-pare-montaza

Фотомонтажа: „Вучићев забавник“

На ванредним конференцијама за новинаре, које су одржане у поноћ – истовремено у Влади и просторијама Српске напредне с*ранке – истакнуто је да је ово још једна велика победа Мудрог Вође и потврда да је Србија на одличном путу да уђе у ред најбогатијих земаља света. „Ако група најбогатијих земаља, Г8, стварно буде функционисала без Русије – јасно је да ће њено место заузети Србија, која сад већ има 1000 долара по глави становника, што нас вероватно ставља на чело афричких земаља по богатству“, писало је на видео-зиду током конференције. Посебно је истакнуто да се убрзано смањује „број глава становника“, што не може резултирати другачије но растом бруто националног дохотка по поменутој становничкој глави.

„Где је обезбеђен новац за овако пријатно изненађење свих грађана, грађанки, чланова и симпатизера владајућег СНС-а?“ гласило је питање злурадих новинара. Тешко питање али лак одговор за присутне чланове Владе: „Средства ће бити добијена из два извора – један је новчана уплата за чињеницу да је Србија присуствовала НАТО самиту у Њупорту, а други ће бити бесповратна и бескаматна помоћ шеика Бин Ладена.“ Обе поменуте стране, по нашим изворима, уплатиће по 100 милијарди – што долара, што евра.

На конференцијама су гласно и одлучно демантоване спекулације да ће Србија морати да уведе санкције Русији и/или се прикључи евентуалном нападу НАТО-а – једини услов за примање ове помоћи јесте да се на споменик страдалима у згради РТС-а уместо натписа ЗАШТО? уклеше ХВАЛА! „Не видим зашто би хвала било лошије од зашто“, рекао је први керамичар војске Србије.

Представник владе у зеленој (тзв. ханџар) одори изјавио је да су лажне тврдње да ће наши арапски пријатељи и остали шеици тражити било шта у замену за тих 100 милијарди (што долара, што евра), подсетивши да су основе тог договора направљене још оног дана када је један од шеика пратио Господара километар и нешто, кроз беспућа хотелских ходника. „Неће бити данка у крви, никаквих нових јаничара, скоро нико неће морати да промени веру – уосталом, ми гледамо да постанемо протестанти а не муслимани“, рекла је министарка Кори Удовички, за коју се тврди да је иницијатор ових генијалних замисли, све да би се заборавила њена ондашња изјава да они који немају да плате струју могу да продају стан. Сви присутни су са гнушањем демантовали да је арапски услов за силне милијарде да се и жене сунете.

Ново новинарско питање гласило је: „Пошто нам се смеши шведски стандард, који додуше Најнапреднија странка није обећала али испуњава – хоће ли се остварити и старо обећање од цени хлеба од три динара?!“ Представници владе рекли су да се ради и на више од тога – да цена „леба“ не буде три него нула динара (бројкама: 0,00 динара), али да тај, сасвим реалан, план зависи од испуњавања обећања датог бившем министру Бачевићу да ће Кина у Србију уложити 10 хиљада милијарди евра.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

2 replies

  1. G. Laziću,

    U Vašem kazivanju o plavim kugalama koristili ste zamenicu ONO kao determinantu za Srbe!
    Žestoko sam Vas tada kritikovao!
    Vreme je medjutim učinilo, da sam ja trenutno na ondašnjim Vašim pozicijama, duboko razočaran pripadnošću bezličnoj masi zvanoj ONO!
    Bugari su prošle godine srušili Vladu zbog par procenta skuplje struje, dok ONO ćuti i kulira na najavu džeparoša i secikesa iz naše Nevlade da će odžepariti 2 miliona penzionera i 800 hiljada državnih službenika.
    Neka svako od pokradenih hrani bar još jedna usta, eto preduslova da sutra više od pola Srbje izadje na trgove vičući: LOPOVI!
    Zar to nije idealna prilika da bezlično ONO postane opet MI, SRBI?!
    S Božjom pomoći!

  2. Kad predsednik izlazi iz Aladinove carobne lampe . . .

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading