Пиштаљка: Како се “купује” посланик

treca-srbija-logoДрагана Ђуковић, посланица Скупштине Србије која је недавно прешла у Трећу Србију, добила је посао у новосадском погребном ЈКП „Лисје“, док се на платном списку „Информатике“ нашло места за велики број људи који су директно повезани са овом организацијом, а која руководи наведеним предузећима.

Ђуковићева је одмах по „прелетању“ из Народне партије у Трећу Србију запослена у „Лисју“ на месту референта за опште комерцијалне послове, али јој је радни однос замрзнут док обавља јавну функцију. То практично значи да ће Ђуковићева по завршетку мандата имати обезбеђен посао у овом јавном предузећу. Њен супруг Владимир добио је посао саветника директора у „Информатици“, иако обоје живе у Београду.

dragana-djukovic-490

Драгана Ђуковић (Преузето са: Пиштаљка.рс)

Њихов кум, бивши заменик градоначелника Крушевца Радован Милованкић такође је запослен у „Информатици“ као руководилац пројектне групе за дигитализацију. Недавно изабрани члан председништва ове организације је запослење добио као део трговине, будући да је након „прелетања“ Драгане Ђуковић све чланове крушевачког одбора Народне партије превукао у Трећу Србију, која је тако добила свој одбор у овом граду. Према информацијама до којих је дошао 021, он на посао не долази, што је логично, будући да живи у Крушевцу.

Заменик председника Треће Србије Мирослав Паровић није желео да коментарише да ли је ово механизам којим је „купљена“ републичка посланица. „Ја немам те информације“, кратко је изјавио Паровић.

teleprompter-skrin

Извор: Сајт Teleprompter.rs

У „Информатици“ се нашло места и за десетине људи који су чланови и функционери Треће Србије, али и за њихове рођаке и повезана лица. Наиме, на списку оних који плату примају у „Информатици“ су скоро сви „виђенији“ функционери Треће Србије, попут Дејана Челара, Александра Ђурђева, Милана Галогаже, Митра Шобота, Бојана Панаотовића, Саве Стамболића, Давора Переуле и Данијела Кулачина.

Informatika-490

“Информатика” (Преузето са: Пиштаљка.рс)

Међутим, поред њих нашло се места и за њихове рођаке, попут Катарине Фајгељ Потерјахин, сестре директора Културног центра Новог Сада и високог функционера Треће Србије Андреја Фајгеља, која је запослена у кадровској служби овог предузећа.

(Радио 021 / Екипа Пиштаљке)



Categories: Вести над вестима

4 replies

  1. Hm. Ili bolje rečeno najzad!!!!!
    Samo je trebalo dodati da je Treća Srbija nastala odcepljenjem Dveri u Novome Sadu, da je onda ušla u savez sa SNS i uzela vlast i javna preduzeća.
    A i nije do kraja završeno da za Novine Novosadske pišu Cvijanović (Standard), Ana Radmilović (Balkan Magazin) i Draža ANđelković i Radun (Vidovdan). I nešto se nisu setili da prebroje gde se sve novosadska Informatika reklamira (a reklamira se i na Novom Standardu i na NSPM). A i NSPM i Standard i Vidovdan zdušno prenose svaki članaka bilo koga iz Treće Srbije.
    Evo na prvu loptu

    Бојан Панаотовић: СИЕПА или ко рони сузе за паразитима?

    http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=49335:ko-roni-suze-za-siepom&catid=47:ekonomija&Itemid=38

    http://www.nspm.rs/ekonomska-politika/ko-roni-suze-za-siepom-q.html
    “Аутор је члан председништва Треће Србије”

  2. Знао сам ја да напрдњаци не би било коме поверили гробља… Штета што се још неки нису увалили већ се потуцају по телевизијама и анализују 🙁

  3. Па овде је већ било пренесено да је тај Паровић рекао да се бори за праведније друштво како се борио и његов деда стриц комуниста Благоја Паровић. То је већ било паметнима довољно да закључе да је Трећа иста као и све остале Србије. Еј Србијо међу шљивама!!!!!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading